Varukorg

Inga produkter
workwear-rock-site.jpg

ARBETSKLÄDER & YRKESKLÄDER

AKH har branschens bredaste sortiment av arbetskläder och yrkeskläder. Här hittar ni bland annat plagg från Fristads, Snickers, Jobman, Helly Hansen, Blåkläder, L'brador, PX, Projob, Toni Lee, Tranemo med flera. Finns det inte på hemsidan kan vi ändå lösa det. Kontakta din närmaste butik eller huvudkontoret i Uppsala.

skor2_0.png

SKYDDSSKOR & ARBETSSKOR

Vi har även branschens bredaste sortiment av skyddsskor och arbetsskor. I vårt sortiment finner ni skor från Arbesko, Sievi, Solid Gear, Puma, PX, Viking, Båstad, Lavoro, Bata, Auda med flera. Kontakta oss om du inte hittar det du söker på hemsidan. Vi kan säkert lösa det åt dig ändå.

edited-Industrial_1_scaled_FULL.jpg

PROFILKLÄDER

Vi har mängder av produkter från flertalet leverantörer av profilkläder och presentreklam samt give-aways. Kontakta oss om ni söker något specifikt eller om vi ska hjälpa er att komma på vad som passar just er så svarar vi inom kort.

pexels-photo-544966_scaled_FULL.jpg

Presentreklam

Vi hjälper er gärna att få ut ert varumärke med profilerade produkter. Våra säljare hjälper till att hitta produkter som passar just er. Exempelvis Vattenflaskor, väskor, golfbollar, kortlekar med mera.